|  
  |

Veilig en functioneel

Welkom bij Yrda, jouw betrouwbare partner in autoaccessoires en kinderwagenaccessoires voor de detailhandel. Als retailer wil je jouw klanten een uitgebreide selecte hoogwaardige producten bieden die aan hun behoeften voldoen en Yrda is er om je te helpen bij het realiseren van die doelen.

Als B2B partner van Yrda kun je rekenen op uitstekende service en ondersteuning. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, betaalbaar en voldoen aan de laatste trends in de markt. We bieden flexibele bestelopties en snelle levering, zodat je altijd aan de vraag van jouw klanten kunt voldoen.

Yrda

Love to Move

Yrda is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit, functionaliteit en stijl. Onze uitgebreide collecte autoaccessoires is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse eisen van autobezitters te voldoen. Van praktische items zoals stoelhoezen, zonneschermen en organizers tot innovatieve gadgets die het rijden aangenamer maken, Yrda heeft een breed scala aan producten die perfect passen bij de wensen van jouw klanten.

Daarnaast begrijpen we dat ouders ook onderweg het beste willen voor hun kleintjes. Daarom biedt Yrda een speciale collectie kinderwagenaccessoires aan die comfort en veiligheid bieden. Van handige opbergtassen en bekerhouders tot buggyhaken. Onze kinderwagenaccessoires zijn ontworpen met het oog op het welzijn van zowel ouder als kind.

Yrda

Feel at Home

Met trots introduceren we onze nieuwste lijn, “Feel at Home”, die is ontworpen om een gevoel van comfort en gemak te creëren voor zowel ouders als kinderen.

Onze nieuwste aanwinst in onze “Feel at Home-collectie is onze vernieuwde badring. Deze badring is ontworpen met de hoogste normen op het gebied van veiligheid en functionaliteit. Met een ergonomisch ontwerp en antislipmateriaal zorgt onze badring voor een stabiele en comfortabele zitplaats voor baby’s waardoor ouders met vertrouwen kunnen genieten van het bad moment.

~ o.a. verkrijgbaar bij ~

Yrda ook aanbieden in uw shop?