|  
  |
Image Alt

Geschiedenis

Innovatief en warm familiebedrijf sinds 1984

Welkom bij A3 Baby & Kids, een warm familiebedrijf dat al bijna 40 jaar ouders en verzorgers ondersteunt met innovatieve en veilige producten. Onze geschiedenis begint in 1984, toen Adri Noteboom, een jonge moeder met een druk sociaal leven, een inklapbare kinderstoel ontwikkelde voor haar eigen kinderen. Al snel bleek dat andere moeders ook behoefte hadden aan dit praktische ontwerp en zo werd A3 Baby & Kids geboren.

Peuter Jacolien in de jaren 80 van de vorige eeuw, veilig achter het fenss traphek.

Jacolien anno nu, met haar kinderen en haar moeder. Nog steeds veilig achter het fenss traphek.

Het fenomeen Adri Noteboom

Als vrouw aan het roer van een bedrijf was Adri destijds een bijzonder fenomeen. Haar heldere kijk op de behoeften van jonge kinderen en haar oplossingsgerichtheid zorgen voor succes. Naast de kinderstoel ontwikkelde Adri ook het Safetydoor traphek, een pionier op het gebied van echte veiligheid voor baby’s en peuters. Zelfs Jacolien, destijds een peuter, heeft nu als moeder ook hetzelfde traphek geïnstalleerd.

Gedreven door de liefde voor kinderen

Al bijna 40 jaar is A3 Baby & Kids een familiebedrijf dat gedreven wordt door de liefde voor kinderen het streven naar veiligheid en comfort. Evert Noteboom, die samen met zijn zus Annemieke van Kleef het A3 stokje heeft overgenomen zegt;  “We koesteren onze medewerkers, die inmiddels ook als familie voelen en blijven ons ontwikkelen om aan de behoeften van jonge ouders te voldoen”.

Bij A3 Baby & Kids streven we er voortdurend naar om de beste merken te vinden die voldoen aan de essentiële behoeften van baby’s zoals veiligheid, slaap en voeding. We begrijpen hoe belangrijk het is om ouders en verzorgers hoogwaardige en betrouwbare producten aan te bieden die bijdrage aan het welzijn en de ontwikkeling van hun kleintjes.

IJzersterke merken

Eén van onze merken, fenss biedt een breed scala aan kind veilige stijlvolle interieurproducten. Onze traphekken voorheen bekend onder het merk A3 Baby & Kids zijn al decennia lang een onmisbaar onderdeel van gezinnen met jonge kinderen. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en die zelfs nog verder gaan dan vereist is.

Daarnaast zijn wij trots om al meer dan 30 jaar distribiteur te zijn van Tommee Tippee een gerenommeerd merk dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige babyproducten. Door onze langdurige samenwerking met Tommee Tippee kunnen we een uitgebreid assortiment van producten aanbieden, waaronder flessen, spenen, drinkbekers, sterilisators en nog veel meer. Als toegewijde distribiteur streven we ernaar om continue kwaliteit en service te bieden, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op de producten van Tommee Tippee die we leveren.

Ook zijn wij al bijna tien jaar distributeur zijn van Love To Dream in de Benelux. Love To Dream is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn innovatieve en revolutionaire inbakerproducten en slaapoplossingen voor baby’s en jonge kinderen. Met ons uitgebreide assortiment van Love To Dream producten streven we ernaar om ouders en verzorgers te ondersteunen bij het bevorderen van een goede nachtrust en het creëren van gezonde slaapgewoonten voor hun baby’s.

Uitgebreid B2B productaanbod

Dit is slechts een klein voorbeeld van ons uitgebreide assortiment. Vraag een inlogcode aan voor onze B2B website om ons volledige productaanbod te ontdekken en neem contact op met onze Accountmanager Annemieke van Kleef, dochter van oprichtsters Adri en Henk Noteboom. Annemieke staat klaar om je te voorzien van informatie, advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste producten die we aanbieden.

We dragen dit alles op aan Adri Noteboom, in loving memory, de vrouw die ons heeft geïnspireerd en ons de weg heeft gewezen.