|  
  |

Veiligheid in een nieuw perspectief

fenss heeft tot doel jonge ouders te ondersteunen in het creëren van een stijlvolle, kindveilige omgeving binnenshuis. Dat doen we met design bedhekken en met traphekken die voldoen aan het keurmerk voor Europese veiligheid en zelfs nog een stukje hoger zijn dan vereist. Gewoon omdat het ons een prettig idee geeft u die extra veiligheid te kunnen bieden.

Veilig & stijlvolle traphekken

Veiligheid in huis is belangrijk, zeker met kleine kinderen. Op de producten die je aanschaft voor de kindveiligheid in huis moet je blind kunnen vertrouwen. Vandaar dat ons SafetyDoor traphek zo geliefd is. Niet alleen is het door de Consumentenbond als beste getest (oktober 2018) maar het is zeker ook een passend traphek in een modern interieur.

Traphekjes hoeven allang niet meer standaard glanzend wit te zijn. Het fenss SafetyDoor traphek is uitgevoerd in robuust metaal en voorzien van een poedercoating in wit, of mat zwart. Zo past dit traphek feilloos in elk interieur!

Robuste bedhekken

Met dit mooie Trombone bedhek van fenss kan je kleintje in zijn slaap niet uit bed rollen. Dat is een hele zorg minder want de overgang van een ledikantje naar een ‘echt’ kinderbed kan best spannend zijn. Zowel voor je kind als voor jezelf een gerust idee dat een bedhek je kindje tegenhoudt mocht het in zijn slaap gaan rollen.

Het metalen bedhek Trombone is met zijn fraaie zwarte of witte uiterlijk een stijlvolle én veilige toevoeging aan elke moderne kinderkamer. Het bedhekje is in de breedte verstelbaar van 77-125 cm en past op elk bed.

~ o.a. verkrijgbaar bij ~

fenss ook aanbieden in uw shop?