|  
  |

Méér slaap van baby tot peuter

Een geniale oplossing voor de alledaagse behoeften van ouders en baby’s. De revolutionaire slaapzakken zijn functioneel, bruikbaar en zeer innovatief. Ze maken het leven van ouders een stuk simpeler en aangenamer. Maak kennis met de Love To Dream slaapzakken. Het moeilijk kunnen verwerken van prikkels voor je kindje uit zich in ongecontroleerde schrikbewegingen waardoor je kindje zichzelf wakker maakt. Met de Swaddle Up inbakerslaapzakjes van Love to Dream is dit gemakkelijk opgelost.

Fase 1: inbakeren

Slaap start hier

0 tot 4 maanden

Erkend als heupgezond product door het International Hip dysplasie Instituut, is onze gepatenteerde Swaddle UP een doorbraak voor inbakeroplossingen om zo te helpen bij een rustige slaap routine.

In tegenstelling tot traditionele inbakermethoden die de armpjes gebonden houden aan de zijde of over hun borst, is het unieke gepatenteerde, award winnende ARMS UP™ ontwerp van SWADDLE UP™ zo ontworpen dat het vrije gevoel net zo als in de baarmoeder blijft. SWADDLE UP™ is speciaal ontworpen om uw baby beter en dieper te laten slapen in een natuurlijke slaaphouding met de armen omhoog. Hierdoor kunnen ze hun handjes in hun mond doen, zodat ze zichzelf kunnen troosten in de nacht, waardoor iedereen meer slaap krijgt.

Fase 2: overgangsfase

Groei naar beter slapen

4 tot 9 maanden

Met de SWADDLE UP™ kun je het inbakeren langzaam afbouwen. Alles met behoud van je baby’s gekoesterde slaaproutine. Zodra je baby de eerste signalen geeft van rollen, moet u stoppen met het inbakeren. Dit gebeurt meestal ongeveer bij 2-4 maanden. De SWADDLE UP™ overgangsslaapzak en het overgangsslaappak is zo ontworpen om deze overgang van inbakeren zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer uw baby de eerste tekenen van rollen vertoont, rits slechts één vleugel eraf waardoor een arm vrij is en de andere ingebakerd. Een paar nachten later, rits je gewoon de andere vleugel eraf waardoor beide armen vrij zijn. Het is een van de gemakkelijkste manieren om uw baby in zijn slaaproutine te houden.

Fase 3: Zelfstandig slapen

Slaap veilig en gezond

6 tot 48 maanden

Weg met dekens die afgaan in de nacht. Slaap goed wetende dat uw kind de hele nacht door comfortabel & knus zal blijven slapen. Speciaal ontworpen voor actieve kinderen, een slaapzak met benen en voeten! Onze LOVE TO DREAM SLAAPPAK™ voor een betere comfort & warmte tijdens het slapen. Past bij ouders met een actieve levensstijl.

~ o.a. verkrijgbaar bij ~

Love To Dream ook aanbieden in uw shop?