|  
  Over ons  
  |

Welkom op het B2B showcaseplatform van A3 Baby & Kids. Op dit platform vindt u al onze merken die wij leveren en distribueren aan B2B. Wilt u een zakelijke order plaatsen? Dit kan via onze bestelportal

Love to dream™ | Méér slaap, voor het héle gezin

Love to dream™ biedt zachte en veilige slaapzakken voor je baby. De SwaddleUp™ slaapzak is speciaal ontworpen voor baby’s die slecht in slaap vallen of onrustig slapen en zichzelf snel wakker maken. De slaapzak biedt een moderne manier van inbakeren. Je baby slaapt in de natuurlijke houding met de armpjes omhoog en bewegingen worden niet geremd, heupen en benen krijgen alle bewegingsvrijheid. De slaapzak is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, TOG-waarden en kleuren. Uitvoeringen Er zijn verschillende uitvoeringen van de SwaddleUp™ babyslaapzak verkrijgbaar.

De slaappakken en slaapzakken zijn ook te koop via hun eigen webshop.

Fase 1: Inbakeren 

SWADDLE UP™

0-4 Maanden
Gecertificeerd door het international Hip dysplasie Instituut, is onze gepatenteerde Swaddle UP een doorbraak voor inbakeroplossingen om zo te helpen bij een rustige slaap routine.

Slaap start hier
In tegenstelling tot traditionele inbakermethoden die de armpjes gebonden houden aan de zijde of over hun borst, is het unieke gepatenteerde, award winnende ARMS UP™ ontwerp van SWADDLE UP™ zo ontworpen dat het vrije gevoel net zo als in de baarmoeder blijft. SWADDLE UP™ is speciaal ontworpen om uw baby beter en dieper te laten slapen in een natuurlijke slaaphouding met de armen omhoog. Hierdoor kunnen ze hun handjes in hun mond doen, zodat ze zichzelf kunnen troosten in de nacht, waardoor iedereen meer slaap krijgt.

Fase 2: Overgangsfase 

4-9 Maanden
Met de SWADDLE UP™ kun je het inbakeren langzaam afbouwen. Alles met behoud van je baby’s gekoesterde slaaproutine.

Groei naar beter slapen
Zodra je baby de eerste signalen geeft van rollen, moet u stoppen met het inbakeren. Dit gebeurt meestal ongeveer bij 2-4 maanden. De SWADDLE UP™ overgangsslaapzak en het overgangsslaappak is zo ontworpen om deze overgang van inbakeren zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer uw baby de eerste tekenen van rollen vertoont, rits slechts één vleugel eraf waardoor een arm vrij is en de andere ingebakerd. Een paar nachten later, rits je gewoon de andere vleugel eraf waardoor beide armen vrij zijn. Het is een van de gemakkelijkste manieren om uw baby in zijn slaaproutine te houden.

Fase 3: Zelfstandig slapen

SLAAPPAK™

6-48 Maanden
Weg met dekens die afgaan in de nacht. Slaap goed wetende dat uw kind de hele nacht door comfortabel & knus zal blijven slapen.

Slaap veilig & gezond
Speciaal ontworpen voor actieve kinderen, een slaapzak met benen en voeten! Onze LOVE TO DREAM SLAAPPAK™ voor een betere comfort & warmte tijdens het slapen. Past bij ouders met een actieve levensstijl.