|  
  |

Aanbevolen door ouders

Tommee Tippee is een internationaal erkende producent van hoogwaardige babyartikelen, inclusief babyflessen en borstpompen. Tommee Tippee is het nummer één merk van baby voedingsaccesoires in Engeland en één van de topmerken van baby producten en accessoires over de gehele markt. Tommee Tippee is een van de meest herkenbare en vertrouwde merken op babygebied, geliefd bij baby’s en aanbevolen door vele ouders.

Sangenic

Alleen Tommee Tippee Sangenic biedt een complete reeks luieremmers voor de beste, meest hygiënische en handigste wegwerpoplossing voor vieze luiers. Onze Sangenic Twist & Click is méér dan alleen een luieremmer; vieze luiers worden afzonderlijk verpakt in antibacteriële folie met behulp van een uniek draaisluitingssysteem om bacteriën en onaangename geurtjes geen kans te geven.

Welke Sangenic luieremmer u ook kiest, het Tommee Tippee luier wegwerpsysteem maakt snel en hygiënisch korte metten met iedere vieze luier; véél handiger dan steeds iedere luier buiten in de vuilnisbak te moeten gooien!

Closer to Nature

Baby’s zijn het gelukkigst als alles werkt zoals moeder natuur het heeft bedoeld. Dat geldt vooral voor het voeden. Daarom ontwikkelden we de bekroonde Closer to Nature-reeks, een uniek assortiment flessen en voedingsproducten met de extra brede Closer to Nature speen om de natuurlijke vorm en beweging van de borst na te bootsen, net als in het echt!

Cups, spoons and lights

Is je mini-me overgestapt van fles- en borstvoeding? Geen stress, we hebben een scala aan hulpmiddelen voor het bereiden van maaltijden en kleurrijk bestek, kopjes en tafelgerei die zijn ontworpen om een ​​gezonde eetlust en geweldige eetgewoonten te ontwikkelen.

~ o.a. verkrijgbaar bij ~

Tommee Tippee ook aanbieden in uw shop?