|  
  |

De opstap naar zindelijkheid

Tijdens het opvoeden van je kind wil je als ouder dat je kind zich goed op zijn of haar gemak voelt. Keeeper weet daar wel raad mee. Dit merk produceert al jaren potjes en toilettrainers en heeft voor deze producten al meerdere awards gewonnen. Door je kindje te leren plassen op een potje of toilettrainer bouwt het zelfvertrouwen op waardoor het uiteindelijk klaar is voor een echt toilet. Naast toiletartikelen verkoopt Keeeper ook babybadjes, opstapkrukjes en voedingsaccessoires.

Toilettrainers & Potjes

Bekijk hier ons assortiment Keeeper toilettrainers en potjes met de opdruk van je favoriete bekende figuren. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan toilettrainers en potjes die speciaal zijn ontworpen om het zindelijk proces van kinderen te vergemakkelijken.

Of het nu Mickey Mouse, Peppa Pig of Winnie the Poeh is, wij hebben de perfecte toilettrainer of potje met de favoriete figuur van elk kind.

Opstapjes en badzitjes

Naast onze uitgebreide collectie van Keeeper toilettrainers en potjes met opdruk van bekende figuren , bieden wij ook Keeeper opstapjes en badzitjes aan.

Onze Keeeper opstapjes zijn speciaal ontworpen om kinderen te helpen bij het bereiken van de wastafel, toilet of andere hoge oppervlakken. Ze zijn stevig, veilig en voorzien van antislipmateriaal om uitglijden te voorkomen.

~ o.a. verkrijgbaar bij ~

Keeeper ook aanbieden in uw shop?