|  
  |

Ontdek de nieuwste collectie van Love To Dream op de Kids World Days in Brussel

Ontdek Innovatieve Slaapoplossingen van Love To Dream op Kids World Days

Als vooraanstaand merk in de babybranche staat Love To Dream bekend om zijn baanbrekende en comfortabele slaapoplossingen voor baby’s en peuters. Met trots kondigen we aan dat we deelnemen aan de Kids World Days in Brussel, van 24 tot 26 september. Dit is dé gelegenheid om Love To Dream en onze nieuwste collectie te ontdekken. Lees verder om te ontdekken wat Love To Dream te bieden heeft tijdens dit aankomende evenement.

 

Kwaliteitsslaap voor Baby’s en Peuters: Love To Dream Aanwezig op Kids World Days

Inzicht in het belang van een goede nachtrust voor zowel baby’s als ouders, begrijpt Love To Dream als geen ander. Onze missie is om ouders te ondersteunen bij het optimaliseren van de slaapomgeving van hun kinderen en daarmee de slaapkwaliteit te verrijken. Dankzij wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende ontwerpen hebben we een reeks producten ontwikkeld die zowel de behoeften van baby’s als ouders vervullen.

 

Kom Ontdekken op Kids World Days: Comfortabele Slaapoplossingen door Love To Dream

Tijdens de Kids World Days in Brussel heten we u van harte welkom om kennis te maken en presenteren we onze nieuwste collectie met een focus op comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Onze aanwezigheid biedt de kans voor uitleg over onze producten en advies over hoe ze kunnen bijdragen aan een betere nachtrust voor baby’s en peuters.

 

Innovatieve Slaapproducten: Swaddle Up en Meer

Swaddle Up: Ontdek onze bekroonde Swaddle Up’s die een veilige slaapomgeving creëren voor pasgeboren baby’s. Deze bevorderen gezonde heupontwikkeling en reduceren het risico op wiegendood. We voorzien in verschillende opties voor diverse seizoenen en leeftijdsgroepen. U kunt ook experimenteren met één variant en kleur. Wij adviseren opname van minstens één variant van fase 1 met een 1 TOG en één variant van fase 2 met 1.0 TOG in het assortiment. Ontdek onze inbakerslaapzakken die rust en comfort bieden aan onrustige slapers en die bijdragen aan de beperking van het Moro-reflex, wat resulteert in betere slaap voor baby’s. Bekijk ook onze overgangsproducten, die zijn ontworpen om de overgang van inbakeren naar een slaapzak eenvoudig en vrij van stress te maken.

 

Waarom Love To Dream? Vertrouw op Globale Kwaliteit

Met vertrouwen van miljoenen ouders wereldwijd, heeft Love To Dream zich bewezen vanwege de kwaliteit, het comfort en de innovatie van onze producten. Het feit dat Love To Dream wereldwijd wordt verkocht, geeft al aan dat het een succes is en eigenlijk niet mag ontbreken in jouw collectie.

 

Op Maat Gemaakte Slaapoplossingen voor Unieke Baby’s en Peuters

Wij begrijpen dat elke baby uniek is, daarom zijn onze producten ontworpen met oog voor de individuele behoeften van baby’s en peuters. Zelfs kindjes met een spreidbroekje hebben we in gedachten gehouden met onze inbakerslaapzakken. We hebben aandacht besteed aan elke individuele behoefte.

 

Samen Werken aan Beter Slapen op Kids World Days

Wij verwelkomen u graag op onze stand. Samen kunnen we streven naar betere slaap voor baby’s en peuters over de hele wereld.

 

Ontdek Onze Collectie op Kids World Days in Brussel

De Kids Word Days in Brussel vormen de perfecte gelegenheid om Love To Dream en onze nieuwste collectie slaapoplossingen te ervaren. Van Swaddle Up tot slaapzakken, gericht op comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Kom langs bij onze stand en ontvang uitleg van onze medewerkers over hoe ze kunnen bijdragen aan een betere nachtrust voor de kleintjes.

 

Praktische Informatie voor Kids World Days

Praktische informatie: Kids Word Days vinden plaats op 24, 25 en 26 september, van 10:00 tot 18:00 uur. We adviseren parkeren bij Parking P1 Pool, te bereiken via de Atomiumlaan.

 

Gratis Toegang tot Kids World Days voor Professionals

Hoe krijgt u toegang? Bent u actief in één van onze sectoren? Bij uw eerste bezoek ontvangt u een gratis toegangskaart. Vergeet niet uw BTW-nummer en bewijs van professionele activiteit mee te nemen. Meer informatie vindt u op de website: https://www.trademart.be/nl/events/kids-world-days-september-2023 De toegang tot het evenement is kosteloos, terwijl parkeren €8 per dag kost.