Logo_A3-baby&kids_300

Voorkom dat je kindje van de trap valt door deze te blokkeren met een A3 Baby & Kids traphek!

A3 baby & kids is in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een professionele, onderscheidende en betrokken organisatie die staat voor kwaliteit en service.

Binnen 1 werkdag krijg je bericht.

Je moet er toch niet aan denken dat je kindje van de trap valt?!

Heb ik de deur naar de gang wel dicht gedaan? Mijn kindje kan nu net lopen en kan ook naar de trap gaan. Ojee als mijn kindje maar niet bij het trapgat in de buurt komt. Herken je dit gevoel?

Binnen 1 werkdag krijg je bericht.

Met het A3 Baby & Kids safetydoor traphek hoef je niet meer bang te zijn dat je kindje van de trap valt.

Het Safetydoor Traphek is uitgevoerd in robuust metaal en voorzien van een witte poedercoating. Het traphekje heeft een sluiting met twee handelingen waardoor het voor jouw kleintje onmogelijk is om het traphekje te openen. Voor ouders is het traphek met een hand te openen wat handig is als je bijvoorbeeld je kindje in je arm hebt. Het Safetydoor traphek is verstelbaar van 75,5 cm tot 116 cm en is vanaf de grond gemeten 85 cm hoog waardoor deze bijna voor elke deuropeningen en trappen geschikt is. Het traphek voldoet aan de Europese norm NEN EN 1930:2011. Het Safetydoor traphek is als beste getest door de consumentenbond in oktober 2018.

fenss SafetyDoor traphek wit

Wie zijn wij?

Wij zijn fabrikant en distributeur van baby en kinderartikelen. naast onze eigen merken zijn we ook exclusief distributeur van verschillende merken. Traphekken, autoaccessoires, luieremmers. Wij hebben een breed scala aan producten voor baby’s en kinderen. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Binnen 1 werkdag krijg je bericht.

~ Wat zeggen andere ouders ~

Wij gebruiken dit traphekje in onze kinderopvang als scheiding tussen de groep en de hal richting de slaapkamers. Het hekje wordt vele malen per dag gebruikt. De sluiting werkt voor ons gemakkelijk wat erg fijn is. De afmetingen zijn ook ideaal, de kinderen kunnen er niet overheen, en ons evacuatie bed past er prima doorheen. Voor ons is dat hekje een ideale uitkomst en zeker een aanrader!

KDV Eigenwijz

Makkelijk te bedienen traphekje! Wel zo handig als je de kleine tilt! Makkelijk op de maat van jouw trap te monteren! Kortom zeker een aanrader!

Marjolein

We hebben 3 kinderen en gebruiken de traphekjes al jaren. Zijn erg gebruiksvriendelijk. We hebben een andere woning gekocht, nu met kelder. De kelder heeft een gevaarlijke trap . Onze jongste is nog klein, vandaar dat we ook een 3e traphek hebben aangeschaft. Dat voelt toch een stuk veiliger.

Anneke
Gemiddelde klantwaardering.