|  
  Over ons  
  |
water drinken

Water drinken door @miss_miran

Water drinken.

Ik denk dat het inmiddels zo’n 5 jaar geleden is dat er bij mij op het werk water drinken ipv ranja drinken geïntroduceerd werd. Ook werkte ik toen nog op de groep als pedagogisch medewerkster. Zelf lust ik (gek genoeg) geen koffie of thee en de hele dag aan de cocktails kan ook niet, dus overdag drink ik altijd water. En toch vond ik stom dat de kinderen geen ranja of roosvicee meer mochten. Dat is toch zielig was mijn eerste gedachte.

Sommige kinderen hadden er wel moeite mee. Meestal maakte we het leuker met wat fruit erin, dat maakte het al een stuk interessanter voor de kinderen. En na verloop van tijd dronk eigenlijk iedereen prima water. Ik ben redelijk laat begonnen met Riv wat anders aan te bieden dan borstvoeding omdat dat allemaal nog prima ging. Maar geleidelijk aan gaf ik hem af en toe water. En het verbaasde me hoe goed hij dat dronk. Van mijn moeder kreeg ik nog wel de reactie: “mag hij niks anders dan water? wat zielig.” Maar ook zij is inmiddels om ?

 

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van Miranda, zij deelt wekelijks haar ervaringen over het moederschap. Miranda is moeder van een zoontje Riv. @miss_miran

Meer lezen:

Lees hier meer van mijn andere blogs: Een fris nieuwjaar,  onzichtbaar verdriet, als het beestje maar een naam heeft

 

Deze blog over “water drinken” is geschreven door Miranda van Miss_miran
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.