|  
  Over ons  
  |
Miranda jan 20 foto 3

Voorstellen deel 2 door @miss_miran

SOCIAL MOM POST door @miss_miran

Voorstellen (deel 2 van 2):

Vorige keer had ik wat verteld over mijn woon plek en mijn man, reuze interessant natuurlijk. Maar waar het tegenwoordig allemaal om draait in mijn leven is mijn zoontje Riv ? 2 sept 2018 is hij geboren. Ik was 22 sept pas uitgerekend maar op 1 sept ging ik uit eten en bij mijn toetje zat ook een stuk ananas.

En misschien ken je het fabeltje wel, maar ananas schijnt de bevalling op te wekken. Dus dat of Riv was er gewoon sowieso klaar voor om te komen ?. Om 10 uur ‘s ochtends braken mijn vliezen en om 12 uur begonnen de weeën voorzichtig. Ik had een fotograaf bij de bevalling en ik wilde er wel een beetje leuk op komen. Dus heb ik nog even mijn haar gestyled en mijn make up gedaan ?. Toen Harrie om 15 uur het ziekenhuis belde hoorde de verloskundige aan mij dat het waarschijnlijk niet meer zo lang zou duren en dus mochten we die kant wel opkomen.

Nog een klein stukje.

We moesten nog een half uur rijden en ik moet zeggen het was best een stil ritje, want met weeën in een auto is niet heel prettig. Maar gelukkig reed Harrie goed door en waren we rond 16 uur in het ziekenhuis. Snel naar de kamer, op bed, bevallingsplan doornemen, weeën weg puffen, ontsluiting voelen: “Ooh het is 10 cm, je mag gaan persen.” En om 16:45, na 3x persen was daar Riv. Ik mag dus in mijn handjes knijpen met zo’n bevalling! Met Riv ging ook alles goed en dus mochten we om 21:00 uur weer naar huis. “Wauw, wat is er allemaal gebeurd?” vroeg ik mij af toen ik thuis in bed lag die avond!?!

Wat vinden jullie: #Bevallingsverhalen praat me er niet van, of: ik kan er niet genoeg van krijgen!?! ?

door @miss_miran

Meer lezen:

Lees hier meer van mijn andere blogs: Een fris nieuwjaar,  onzichtbaar verdriet, als het beestje maar een naam heeft

 

Deze blog over voorstellen 2 is geschreven door Miranda van Miss_miran
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.