|  
  Over ons  
  |
trakteren

Trakteren door @miss_miran

Trakteren:
 
Over 2 weken wordt Riv 1 jaar. Wel 100.000 cliché’s kan ik hier schrijven over hoe snel het gaat maar daar zal ik jullie niet mee lastig vallen (voor nu ?). 
 
Maar Riv mag dus trakteren op het kinderdagverblijf. Maar ja wat!?! Want ik heb zelf 10 jaar in de kinderopvang gewerkt en ik heb de prachtigste traktatie voorbij zien komen. Maar eigenlijk wil ik er niet 3 dagen mee bezig zijn ?. En natuurlijk wil ik dat het verantwoord is, dat is iets wat ik wel belangrijk vind. 
 
Nou staat Google vol met recepten maar mijn boekenplank ook vol met kookboeken. Dus toen Riv lekker lag te slapen ging ik met glas drinken en stukje chocola (oké een hele reep ?) op de bank kookboeken door spitten. Daar vond ik een simpel recept voor banaan pannenkoeken. Dit maak je met wél 2 ingrediënten; ei en banaan. En als klap op de vuurpijl kan je het ook nog een dag van te voren maken!  Nou ik heb mijn traktatie gevonden. Ik rol ze op, snij ze in plakjes, prik ze om en om met een aardbei op een satéprikker. En om het af te maken een foto van Mickey op de saté prikker.  Nu maar hopen dat de andere kinderen deze pannenkoeken net zo lekker vinden als Riv. Ik hou jullie op de hoogte!
 
Wat hebben jullie getrakteerd op het kinderdagverblijf?
 

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van Miranda, zij deelt wekelijks haar ervaringen over het moederschap. Miranda is moeder van een zoontje Riv. @miss_miran

Meer lezen:

Lees hier meer van mijn andere blogs: Een fris nieuwjaar,  onzichtbaar verdriet, als het beestje maar een naam heeft

 

Deze blog over “geslachtsbepaling echo” is geschreven door Miranda van Miss_miran
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.