|  
  Over ons  
  |
Kilo 's kwijtraken zwangerschapskilo

Tip #9 Focus niet alleen op de kilo’s door @PetraRuns

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van Petra, zij deelt wekelijks tips & tricks om je zwangerschap fit, gezond en leuk door te komen! Uiteraard zijn de tips ook bruikbaar voor iedereen die na zijn zwangerschap weer fit, gezond en leuk in het leven wil staan ?

 

Tip #9: Focus niet alleen op de kilo’s

 

Hi lieve (aanstaande) mama’s!

Een van mijn grootste struggles tijdens mijn zwangerschap, was dat ik niet teveel wilde aankomen. Elke kilo voor de baby, daar kon ik mee leven. Elke extra kilo voor mezelf, die wilde ik echt niet! In het verleden ben ik 50 kilo afgevallen (hierover kan je meer lezen op mijn blog), en ik ben altijd bang geweest dat ik tijdens een zwangerschap minstens weer 30 kilo aan zou komen.

Op het moment dat ik wist dat ik zwanger was, ben ik extra goed op mijn voeding gaan letten. Ik lette erop dat ik voldoende voeding binnen kreeg, maar ging me vooral niet te buiten aan extraatjes. Want: straks zou ik meer aankomen dan nodig was!

En nu wil ik niet zeggen dat het verkeerd is om op te letten qua voeding en kilo’s, maar ik heb, zeker aan het begin van mijn zwangerschap, niet volledig kunnen genieten van het kleine wondertje, omdat ik teveel bezig was met mijn gewicht en de extra kilo’s…

Ik heb me dan ook voorgenomen om straks, als mijn kleine mannetje er is, me niet direct te gaan focussen op het gewicht weer kwijtraken. Ja: ik wil gezond gaan eten en als het kan weer lekker gaan hardlopen, maar ik wil vooral gaan genieten van mijn baby. Veel belangrijker dan meteen weer back in shape zijn!

Dus: focus je niet alleen op die kilo’s. Natuurlijk is het goed om je bewust te zijn van het feit dat alleen maar chocolade eten geen goed idee is; maar af en toe een stukje, moet best kunnen toch? 😉 Juist die balans maakt dat je mentaal ook gezond en leuk je zwangerschap door kan komen, en dat je na je zwangerschap ook kan genieten!

 

Lees hier meer van mijn andere blogs: smashcake, eerste keer kapper, buitenkind

Liefs Petra
@petraruns.nl
Blog: www.petraruns.nl 

 

Deze blog over de Smashcake is geschreven door Petra. 
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.