Tip #7 Leg het vast door @PetraRuns

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van Petra, zij deelt wekelijks tips & tricks om je zwangerschap fit, gezond en leuk door te komen! Uiteraard zijn de tips ook bruikbaar voor iedereen die na zijn zwangerschap weer fit, gezond en leuk in het leven wil staan

 

Hey lieve (aanstaande) mama’s!

 

Inmiddels heb ik via deze blogs al best wat tips gedeeld om fit, gezond en leuk door je zwangerschap heen te komen! En gezond heeft niet alleen met voeding en beweging te maken, maar ook mentaal is het belangrijk om ‘gezond’ te blijven.

 

Tip #7: Leg het vast!

Nu ik zwanger ben, vind ik mezelf niet altijd even mooi. Zeker nu het einde in zicht komt, en ik mijn eigen voeten niet meer zien kan, voelt mijn lichaam af en toe best buiten proportie. Ik ben in het verleden 50 kilo afgevallen, waardoor aankomen mentaal best een ding is voor mij. Juist op een dag dat ik hier een dipje in had; kreeg ik een kaartje van een groep lieve vriendinnen: ik mocht een zwangerschapsfotoshoot gaan doen!

 

Nu weet ik dat niet iedereen het budget heeft om een professionele shoot te doen, maar je kan ook een lieve vriendin mooie foto’s laten maken! Ik kan in ieder geval momenteel onwijs genieten van de mooie foto’s die @lisannevbruggenfotografie schoot van mijn vriend en mij bij het Henschotermeer. En ja, ik zie dat ik niet echt slank meer ben, maar ik zie vooral een stralende vrouw die trots is op haar groeiende buik! En ik ben blij dat ik dit moment van mijn leven heb vastgelegd; juist voor de momenten dat ik mezelf even niet zo blij voel met mijn zwaardere lichaam!

 

Liefs Petra

Instagram: @petraruns.nl

www.petraruns.nl