|  
  Over ons  
  |
Zwanger zijn tijdens corona, part 3 

Zwanger zijn tijdens corona, part 3 

Zwanger zijn tijdens corona, part 3

 

Tijdens mijn eerste zwangerschap ging ik wekelijks naar Bolle Buiken Training; een bootcamp voor zwangeren, met afgestemde oefeningen voor tijdens de zwangerschap. Ik was allang blij dat ik iets kon doen om een beetje fit te blijven, nadat ik mijn hardloopschoenen aan de wilgen moest hangen. Helaas is bootcampen in groepsverband nu niet toegestaan, maar gelukkig zijn er voldoende andere manieren om fit te blijven in deze corona periode!

 

De eerste tip: zoek online naar clubjes. Mijn bootcamptrainster geeft nu online Bolle Buiken Training. Natuurlijk lang niet zo gezellig als echt in een clubje trainen… Want hey, als we met elkaar op locatie aan het trainen waren, werd er soms meer gekletst dan echt wat gedaan. Misschien niet effectief, maar heerlijk om met mede (bijna) mama’s even ervaringen uit te wisselen. Nu trainen we via Zoom; en doet de trainster de oefeningen voor. Natuurlijk met hetzelfde enthousiasme als altijd, maar toch. Het is anders. Wel is het efficiënter trainen en ik heb een stuk vaker spierpijn, héél gek ?

 

De tweede tip: hou het simpel. We kunnen allemaal hele pittige workouts willen doen, maar soms is dat ook niet haalbaar met een dikke buik. Bedenk dan: beweging is beweging; ook als het niet te intensief is, is het beter dan op de bank hangen en niks doen.  Wandelen of fietsen kan al een prima manier zijn om een beetje fit en in goede conditie te blijven. Je hoeft echt niet compleet bezweet thuis te komen, om toch lekker bewogen te hebben! Dus pak eens wat vaker de fiets ergens heen, of ga wandelend de boodschappen doen in plaats van met de auto. Ook een fijne workout is dan om meteen de boodschappentassen te tillen. Komen de armspiertjes ook nog eens aan wat training toe!

 

De derde tip: ren de hele dag achter je dreumes aan. Dan heb je ’s avonds geen sportclubje meer nodig ? Ik spreek uit ervaring haha!

 

Liefs Petra

@petraruns.nl

Meer lezen ?

 

Lees hier meer van mijn andere blogs: smashcake, eerste keer kapper, buitenkind

Liefs Petra
@petraruns.nl
Blog: www.petraruns.nl 

 

Deze blog over onze Zwanger zijn tijdens corona, part 3   is geschreven door  Petra.  – @petraruns
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.