Wat je niet in huis hebt, hoeft je ook niet te eten! door @PetraRuns

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van Petra, zij deelt wekelijks tips & tricks om je zwangerschap fit, gezond en leuk door te komen! Uiteraard zijn de tips ook bruikbaar voor iedereen die na zijn zwangerschap weer fit, gezond en leuk in het leven wil staan 🙂

 

🏃‍♀️ SOCIAL MOM POST door Petra Runs @petraruns.nl 🏃‍♀️

Hi lieve (aanstaande) mama’s!

De afgelopen maanden heb ik tips gedeeld om gezond en leuk je zwangerschap (of de herstelperiode na je zwangerschap) door te komen! Nu de decembermaand begonnen is, leek het mij goed om wat tips te delen om deze maand op een gezonde en leuke manier door te komen!

Dus in december deel ik hier iedere week een tip voor! Vandaag de tweede tip: Wat je niet in huis hebt, hoef je ook niet te eten! Het klinkt heel simpel, maar als je het niet in huis haalt, kan het je ook niet verleiden.

Het begint dus al in de supermarkt: stop het niet in je mandje of in je karretje; wat je zwangerschapscravings of je op hol geslagen hormonen je ook proberen wijs te maken! Dan weet je ook zeker dat je het thuis niet uit kastjes kan halen, waardoor je zwangerschapskilo’s er niet extra snel aan komen, of je ze na de zwangerschap minder makkelijk kwijtraakt!

Liefs Petra @petraruns.nl Blog: www.petraruns.nl