|  
  Over ons  
  |
thuis sporten

Tip #12 door @PetraRuns

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van Petra, zij deelt wekelijks tips & tricks om je zwangerschap fit, gezond en leuk door te komen! Uiteraard zijn de tips ook bruikbaar voor iedereen die na zijn zwangerschap weer fit, gezond en leuk in het leven wil staan ?

 

Tip #12: Thuis sporten

 

Hoi lieve (aanstaande) mama’s!

 

In het drukke (en vermoeiende) leven van een zwangere of een mama, kan het soms lastig zijn om tijd te vinden om te sporten.  Nu heeft niet iedereen de luxe om de sportschool te kunnen betalen, of om de tijd te hebben om hierheen te gaan, maar er zijn gelukkig ook prima opties om thuis te sporten of te sporten zonder sportschool! Bij deze wat tips!

 

  • Youtube staat vol met leuke workouts! Zeker ook als je zoekt op ‘pregnancy workout’ of ’15 minutes workout’, vind je leuke en korte workouts, die jou echt even aan het werk zetten en laten zweten! Ik doe dit wel eens thuis voor de tv. Met de gordijnen dicht overigens 😉
  • Ook zijn er veel apps die je kan downloaden op je telefoon. Zo is er bijvoorbeeld de app ‘7 minutes’, die, zoals de naam al zegt, workouts van 7 minuten bevat! Nu heb je als mama misschien niet alle tijd van de wereld, maar 7 minuten even knallen, dat moet lukken toch?
  • Wandelen! Iedereen die mijn tips tot nu toe heeft gevolgd, weet dat ik fan ben van wandelen! Nu heeft bijna iedere telefoon tegenwoordig wel een stappenteller, dus probeer hier een stappendoel voor jezelf op te zetten en doe je best om deze te halen! Doe je boodschappen wandelend (heerlijk met de kinderwagen!); pak de trap in plaats van de lift; stap een halte eerder uit de bus; stofzuig desnoods je huis een keer extra (nesteldrang!!). Ga voor je stappendoel!

 

Liefs Petra

@petraruns.nl

Blog: www.petraruns.nl

 

Lees hier meer van mijn andere blogs: smashcake, eerste keer kapper, buitenkind

Liefs Petra
@petraruns.nl
Blog: www.petraruns.nl 

 

Deze blog over thuis sporten is geschreven door  Petra.  – @petraruns
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.