|  
  Over ons  
  |
oei ik groei

Oei, ik groei!

Oei, ik groei!
 

Ze hadden me er al voor gewaarschuwd, maar je buik komt bij de tweede (of derde, of vierde, of tiende) zwangerschap echt een stuk sneller dan bij de eerste! Waar ik tijdens mijn zwangerschap van Bodi met 20 weken amper een buikje had, heb ik met 17 weken al een aardig buikje. In ieder geval hoeven mensen zich niet meer af te vragen of ik nu 2 hamburgers teveel gegeten heb; dat ik zwanger ben is wel duidelijk. 

Omdat ik in het verleden vrij veel ben afgevallen, heb ik altijd de angst gehad dat ik tijdens een zwangerschap 30 kilo aan zou komen. Bij de zwangerschap van Bodi was dit niet het geval en ook tijdens deze zwangerschap lijkt het alles mee te vallen. Daarnaast ben ik erg trots op mijn buikje, waar onze lieve zoon het erg goed heeft. 

Ik blijf het zo bijzonder vinden dat andere mensen aan je gaan vragen hoeveel je aangekomen bent. Dat is toch niet superbelangrijk? Zolang het goed gaat met mij en mini, hij goed groeit en de verloskundige zich geen zorgen maakt over mijn groei, dan is het prima. Of je nu 2 kilo meer of minder aankomt… Prioriteit is goed voor mij en mini zorgen, mijn figuur en gewicht komen straks wel weer! 

 

Meer Lezen ? 

Lees hier meer van mijn andere blogs: smashcake, eerste keer kapper, buitenkind

Liefs Petra
@petraruns.nl
Blog: www.petraruns.nl 

 

Deze blog over “Oei, ik groei!” is geschreven door  Petra.  – @petraruns
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.