|  
  Over ons  
  |
groenten blog social mom

tip #11 “Eat your veggies” door @PetraRuns

GROENTEN!

Tip #11: Eat your veggies!

 

Hoi lieve (aanstaande) mama’s!

Iedereen kan zelf wel bedenken dat het belangrijk is om voldoende voedingsstoffen en vitaminen binnen te krijgen tijdens en na de zwangerschap.
Nu lukt het vaak nog wel om een stukje fruit te pakken tussendoor en bij je avondmaaltijd groenten te eten, maar is dit vaak niet voldoende om echt aan alle voedingsstoffen te komen. Daarom vandaag wat tips, hoe je makkelijk wat extra groenten binnen kan krijgen!

Onze tips:

  • Maak soep en eet dit als lunch. Ik vind soep zelf ideaal om restjes groenten op te maken, maar daarnaast is het ook echt comfort food. Zeker in de winter kan ik genieten van een warm kopje soep bij de lunch! Het fijne aan soep is dat het niet lastig is om te maken en dat je er een grote pan van kan maken, die je desnoods nog in porties in kan vriezen! Zo krijg je makkelijk en snel net weer wat extra groenten binnen!
  • Maak een groene smoothie! Het klinkt misschien wat gek, maar je kan door je smoothie heel goed een handje spinazie doen! Begin eens met een handje en probeer dit uit te breiden, je zal merken dat je hier niet veel van proeft. En daarbij je krijgt op een makkelijke manier groenten binnen. Spinazie is daarnaast erg rijk aan ijzer, wat een belangrijke voedingsstof is tijdens en na de zwangerschap!
  • Maak een snackplankje met groenten! Ik vind het lekker om een snackplankje te maken! Ik snij wat komkommer, paprika en worteltjes en maak hier een lekker dipje bij! Mijn favoriet is om 2 el griekse yoghurt met wat kerriepoeder te mengen en hier lekker de groenten in te dippen! Ook chilisaus kan een fijn dipje zijn! Op die manier eet je snel extra groenten, en heb je een fijn tussendoortje!

 

Meer lezen

Liefs Petra

@petraruns.nl

Blog: www.petraruns.nl

Lees hier meer van mijn andere blogs: smashcake, eerste keer kapper, buitenkind

Liefs Petra
@petraruns.nl
Blog: www.petraruns.nl 

 

Deze blog over eat your veggies groenten is geschreven door  Petra.  – @petraruns
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan.

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.