|  
  Over ons  
  |
gezonde variant blog

Tip #10 Soms is er een gezondere variant! door @PetraRuns

Tip #10: Soms is er een gezondere variant!

 

Hoi lieve (aanstaande) mama’s!

Vandaag weer een tip rondom gezonde voeding! Ik denk dat iedere zwangere of mama het wel herkend: je wilt gezond eten, maar je wilt ook niet iedere dag een salade of een soepje eten, om je vitamientjes maar binnen te krijgen! Lastig, lastig…

Het leuke is, dat er in de winkel momenteel best wat producten zijn, waar extra groentes aan zijn toegevoegd. Zelfs op het gebied van fastfood! Vandaag een paar van mijn favorieten, waarmee je nog eens verantwoord kan snacken (want hey, dat willen we allemaal wel eens toch?)

Probeer in je nasi bijvoorbeeld de rijst eens (deels) te vervangen door bloemkoolrijst. Dit is fijngemalen bloemkool, die de vorm heeft van rijst. Je kan dit gewoon mee wokken. Bloemkoolrijst bevat weinig koolhydraten en je krijgt meteen extra groenten binnen! Win win!

Ook leuk: er zijn pizzabodems verkrijgbaar waar groenten in verwerkt zijn; zoals bloemkool, courgette of pompoen. Mijn favoriet; de courgettebodem, bevat toch mooi 75 gram courgette. Dus je kan een pizza eten, met extra groenten erin, die minder calorieën, vetten en koolhydraten bevat. I-de-aal!

En ook een fijne tip: wraps waar groenten in verwerkt zijn. Hierin is het meel deels vervangen door groenten, zoals wortels of rode biet. Hierdoor krijg je ook weer meer groenten en minder calorieën en koolhydraten binnen! Ook zorgen de groenten voor extra voedingsvezels!

Dus: kijk eens rond in de winkel en kijk of er een optie bij zit, die jou leuk lijkt om eens te proberen! Wie weet bevalt het jou goed, waardoor je op een simpele manier een gezondere maaltijd kan maken, die lekker is én meer veggies bevat!

Liefs Petra

@petraruns.nl

Blog: www.petraruns.nl

 

Lees hier meer van mijn andere blogs: smashcake, eerste keer kapper, buitenkind

Liefs Petra
@petraruns.nl
Blog: www.petraruns.nl 

 

Deze blog over een nieuwe kamer is geschreven door  Petra.  – @petraruns
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.