|  
  Over ons  
  |
December feestmaand

“December is geen feestmaand”

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van Petra, zij deelt wekelijks tips & tricks om je zwangerschap fit, gezond en leuk door te komen! Uiteraard zijn de tips ook bruikbaar voor iedereen die na zijn zwangerschap weer fit, gezond en leuk in het leven wil staan

 

December is geen feestmaand.

Hi lieve (aanstaande) mama’s! De afgelopen maanden heb ik tips gedeeld om gezond en leuk je zwangerschap (of de herstelperiode na je zwangerschap) door te komen! Nu de decembermaand begonnen is, leek het mij goed om wat tips te delen om deze maand op een gezonde en leuke manier door te komen! Dus in december deel ik hier iedere week een tip voor! Vandaag de eerste tip: December is geen feestmaand – er zijn wat feestdagen! Als je aan december denkt; dan denk je: of ik kom extra zwangerschapskilo’s aan, of ik raak deze maand de zwangerschapskilo’s nóóit kwijt! Bedenk je dan: december bestaat ui 31 dagen. Hiervan zijn er 4 feestdagen, als ik Pakjesavond meereken. Dit houdt in dat er 27 dagen zijn, die niet bol hoeven te staan van chocoladeletters, gourmet en fondue en oliebollen. Als je die 27 dagen nou gezond eet, kan je de andere dagen prima genieten van al het lekkers en alle gezelligheid, zonder dat je veel aankomt, of je overige kilo’s niet kwijtraakt! Je moet december niet zien als feestmáánd, maar probeer de dagen los van elkaar te zien!

Liefs Petra @petraruns.nl

Blog: www.petraruns.nl

Lees hier meer van mijn andere blogs: smashcake, eerste keer kapper, buitenkind

Liefs Petra
@petraruns.nl
Blog: www.petraruns.nl 

 

Deze blog over “december is geen feestmaand” is geschreven door  Petra.  – @petraruns
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.