|  
  Over ons  
  |
Uit eten met je baby

“Uit eten met je baby”door @miss_miran

Uit eten:

Ik ken denk ik geen mensen die het niet leuk vinden om uit eten te gaan ? wij dus ook! Toen Riv 2 weken oud gingen we voor het eerst weer uit eten. We hadden het geluk dat Riv een super makkelijke baby is en ik het niet erg vind om Riv overal en nergens te voeden ? maar ik moet zeggen dat ik tegenwoordig toch een beetje zenuwachtig ben als we uit eten gaan. En dat wil ik niet, want ‘nou en’ als hij af en toe gilt of lawaai maakt. Maar ja dat kun je wel zeggen, maar het dan ook voelen is toch wat lastiger.

Riv zit nu in de fase van zijn stem ontdekken, een super combi met uit eten gaan ? maar Riv heeft 1 ding mee, hij kan nu al sjansen als de beste. Dus als hij weer een gil laat horen en hij dus de aandacht krijgt die hij wil, geeft hij zijn liefste blik en laat hij iedereen weer lachen ?.

Ik zet dan ook altijd maar mijn liefste blik op als we na het eten weg lopen van de tafel en ik zie dat Riv die wortel heel mooi fijn heeft gekauwd en daar de vloer prachtig mee bedekt heeft. Maar ik moet toch nog maar eens bij hem in de leer qua lieve blikken ?

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van Miranda, zij deelt wekelijks haar ervaringen over het moederschap. Miranda is moeder van een zoontje Riv. 

@miss_miran

 

Meer lezen:

Lees hier meer van mijn andere blogs: Een fris nieuwjaar,  onzichtbaar verdriet, als het beestje maar een naam heeft

 

Deze blog over “uit eten met je baby” is geschreven door Miranda van Miss_miran
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.