Babyconcert door @miss_miran

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van Miranda, zij deelt wekelijks haar ervaringen over het moederschap. Miranda is moeder van een zoontje Riv. @miss_miran

Baby concert

Ja het klinkt toch best decadent, een concert voor baby’s maar gelukkig is dat het totaal niet.

Toen Riv 7 maanden oud was zag ik op Facebook voorbij komen dat in Hedon Zwolle een babyconcert georganiseerd werd. Dat klinkt leuk! Toch wel een beetje zenuwachtig gingen we er heen. Maar dat was totaal niet nodig. We waren met ongeveer 20 baby tussen de 3 en 15 maanden. Er mocht 1 verzorger in de zaal bij het kindje op de grond zitten en de ander op het podium achter de kinderen. De ruimte was aangekleed met kleden en kussens en de lichten waren gedempt. Heerlijke sfeer. Van te voren werd ook gezegd dat het niet uit maakt als je baby huilt, schreeuwt of wil rondkruipen, dat mag allemaal. 4 strijkinstrumenten spelen allemaal liedjes en 1 iemand zingt liedjes, die je als ouder natuurlijk allemaal mag meezingen! Het kiekeboe liedje is een groot succes en ook als de bellenblazen tevoorschijn komen wordt Riv helemaal enthousiast.

Als het afgelopen is mogen de kinderen de instrumenten van dichtbij bekijken en mogen ze zelf muziek maken!

Ik zou zeggen als je in de gelegenheid bent om er ooit eens heen te gaan; zeker doen!!

Hebben jullie wel eens concerten/festivals met je baby bezocht?