|  
  Over ons  
  |
tweede wonder deel 2

De weg naar ons tweede wonder deel 2

De weg naar ons tweede wonder deel 2

In deel 1 van ‘De weg naar ons tweede wonder’ vertelde ik over hoe het voelde om weer in het ziekenhuis te komen na de geboorte van ons eerste wondermeisje.
In deze blog het verhaal van ons tweede wonder deel 2
35 cyclussen, 35 teleurstellingen, heel veel testen zonder streepjes verder voelde het alsof we nooit zijn weggeweest. Na een intakegesprek is het wachten op mijn volgende cyclus. 

Op de eerste dag van mijn menstruatie, (die gek genoeg opeens veel eerder komt dan normaal,) bel ik naar het ziekenhuis voor een afspraak.
Op dag 12 gaan we ‘eitjes tellen’. Onze eigen Jip en Janneke uitleg voor het maken van een echo rond die termijn en het doel ervan.
 

Daar gaan we weer.

Om maar weer over thuiskomen te spreken, staat de verpleegkundige al op mij te wachten.
Die ene verpleegkundige die in het vorige traject zoveel echo’s voor ons heeft gemaakt dat ik ze op twee handen niet meer kan tellen.  Tja daar zijn we weer.. Nou ja, daar ben ik weer.

Want waar ik mijn vriend het liefst overal bij wil betrekken, mag ik door de Corona maatregelen alle bezoeken even alleen doen.
Heel fijn bij slecht nieuws en evengoed heel fijn bij goed nieuws, dat mag ik dan dus telefonisch aan mijn vriend doorgeven. Vreselijk en ook nog eens helemaal niets aan te doen
Tijdens de eerste poging in het eerste traject reageerde ik zo heftig op de medicatie dat ik zoveel eitjes in mijn eierstokken had, dat de verpleegkundige maar is gestopt met tellen.
En voor mij geen verrassing, ik ben zo’n geluksvogel. Deze ronde ‘tellen we eitjes’ op het moment dat mijn eisprong al heeft plaatsgevonden.
Dus verlaat ik het ziekenhuis met een terugbelverzoek, wat medicatie en een enorme teleurstelling waarvan ik mijn vriend nog op de hoogte moet brengen… We mogen weer een maandje wachten, hoera. 

Lees meer.

Lees hier meer van mijn andere blogs: Carnaval, maar dit jaar even niet, genieten in coronastijl, Birthday mommy, Teleurstellend

Deze blog over “tweede wonder deel 2 …  ” is geschreven door Rianne van Mama-Ri
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.