|  
  Over ons  
  |
09-12-2020 ik ook een prinses - Bruiloft foto

‘Ik ook een prinses’ – Bruiloft

‘Ik ook een prinses’

3 oktober 2020: dé dag van mijn nichtje en haar grote liefde, en wij waren erbij! Wij: Papa, Mama en de peuter. Geweldig hè? Zo romantisch als een bruiloft voor ons is, zo’n saai tafereel was het voor onze peuterprinses. Nou ja, prinses? In dit sprookje gedroeg ze zich eerder als de draak ;).

 

Al dagen hangt haar outfit klaar voor ‘het feest’. Samen hebben we het uitgezocht: een zwart, tule, glitterrokje met een witte blouse met gouden accenten. Trots dat ze is op haar (prin-)’sessenjurk’, zó trots dat ze hem op de heenweg al aan haar koekje heeft voorgesteld zodat, wanneer wij bij de kerk aankomen, de eerste vlek al is gesignaleerd. En dan moet het feest nog beginnen…

 

De binnenkomst ging vrij soepel, geen valpartijen met kapotte knieën en ook geen geduld om te wachten op het bruidspaar. We hadden tenslotte afgesproken om naar een feest te gaan, niet naar een kerk waar je stil moet blijven zitten. Nee, niets van dat, daar doet deze prinses dus niet aan mee.

 

Tijdens de viering gunnen we haar (en de rest van het gezelschap) dan maar wat schermtijd. Deze keer wel met een koptelefoon op, maar ja… Wat is er nou leuker dan dat de hele kerk meegeniet met Peppa Pig? En als je instructies doorkrijgt, dan volg je die op, dus: ‘If you’re happy and you know it, clap your hands’. Door dit enorme succes luisteren we dan maar samen met onze peuter naar de muziek tijdens de viering en kondigt onze dochter voor de hele kerk de muziek af: ‘Ah Oh… Aflopen!’

 

Ja… We waren aanwezig, dat zal niemand zijn ontgaan…

Na de felicitaties van het bruidspaar, gaat onze prinses smoorverliefd mee naar huis. Het zoontje van het bruidspaar in hetzelfde pak als de bruidegom, ik ben het volledig met haar eens, daar word je spontaan verliefd op. En de prinses en haar jurk, de ‘sessenjurk’ van de bruid. Het was prachtig, jullie waren prachtig!

 

Ook al is zij er nog niet helemaal klaar voor, volgens mama is het de hoogste tijd om onze eigen bruiloft te gaan plannen!

Lees hier meer van mijn andere blogs: Een fris nieuwjaar,  onzichtbaar verdriet, als het beestje maar een naam heeft

 

Deze blog over de prinses van de bruiloft is geschreven door Rianne van Mama-Ri
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.