|  
  Over ons  
  |
badderen met je kindje baddertijd badeend

Badderen met je kindje “Baddertijd deel 2” door @mama-ri

Badderen met je kindje: Baddertijd deel 2

Nu gebruiken we, als het aan haar ligt, een hele fles shampoo per douchebeurt per persoon. Drijft het bad vol met speelgoed, maar is het aan en uitzetten van de douche veel leuker. Of het open en dicht doen van de deur, eindeloos plezier. Zetten we de jets aan als er badschuim in het water zit en hebben we binnen no time niet alleen schuim in bad, maar door de hele badkamer. Genieten we van het effect van de lampjes, die de enorme massa schuim van rood, naar groen naar blauw laten kleuren. Hebben wij na 3 verschillende douchepetjes eindelijk een manier gevonden om haar lange haren uit te spoelen zonder dat het sop in haar ogen komt.

Datzelfde sop dat overigens prima uitgesmeerd kan worden in de ogen van papa en mama of op de rug van Party. Ja, je leest het goed. Party, onze vogel is regelmatig onderdeel van ons baddermoment. Ik begrijp volkomen dat mensen hier geen beeld bij kunnen vormen dus dat zal ik even voor jullie doen. Terwijl ik in bad enigszins probeer te ontspannen, breekt mijn dochter de badkamer af.

Daarnaast probeert mijn vogel in ditzelfde bad te duiken. Dom als ze is, duikt ze er vol overgave in, maar heeft geen enkel benul hoe ze er uit komt en dát vindt mijn dochter erg grappig. Die lacht zich een slag in de rondte terwijl ze ‘Kíke’ schreeuwt en ondertussen probeert ‘Kíke’ (geen idee waarom ze die vogel zo noemt) koppie onder te dompelen. Ik hoef vast niet uit te leggen dat ik alles behalve ontspannen in bad zit. Maar leuk is het wel.

Na afloop

Ook al is het een zwemparadijs na afloop, wat ben ik blij dat wij de investering in onze badkamer wél gedaan hebben ondanks alle meningen van anderen. Dat bad, waar we dus nooit in zouden gaan, bezorgt ons gemiddeld zo’n 3 à 4 keer per week een heerlijk gezinsmomentje. Je kunt je geld maar een keer uitgeven. Kinderen kosten nu eenmaal geld. Inmiddels zijn we er ook wel achter dat het hele leven geld kost, dus koop er gewoon dingen van waar jij gelukkig van wordt en geniet! Van je aankoop, maar nog meer, van elkaar!

 

Lees meer.

Lees hier meer van mijn andere blogs: Een fris nieuwjaar,  onzichtbaar verdriet, als het beestje maar een naam heeft

 

Deze blog over badderen met je kindje is geschreven door Rianne van Mama-Ri
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.