|  
  Over ons  
  |
Loopfiets

Loopfiets

Loopfiets

Riv heeft een blauwe trapauto waar hij keihard op kan racen. Hij heeft ook een hele stoere loopfiets, maar we vroegen ons lang af of hij die ooit zou gaan gebruiken.

Als we samen een rondje gaan lopen vragen we vaak aan Riv wil je op je loopfiets? ‘NEEE blauwe auto’ is dan vaak zijn antwoord. Nou wordt hij eigenlijk te groot voor die auto. Dat kan ik vooral merken aan zijn schoenen. Want die punten schaven elke keer over de grond. Maar Riv vind de blauwe auto helemaal fantastisch omdat hij er vooral heel hard op kan.

Maar met wat moeite krijgen  we hem af en toe toch mee op zijn loopfiets. En het hielp om wat meer fantasie toe te passen. Zo is dat tegenwoordig geen loopfiets meer maar een stoere motor ?.

Ontdekt

Maar sinds een week of 2 heeft hij de loopfiets helemaal ontdekt en dat komt denk ik omdat hij steeds beter leert om zijn evenwicht te bewaren. En daardoor kan hij steeds sneller fietsen. Eerst was hij prima bij te houden op de loopfiets maar tegenwoordig roepen wij we halverwege elke weg/stoep; Riv stoppen aan het eind!!!! Dus sorry voor iedereen in Gramsbergen maar ik heb mijn hardloop skills nog niet zo ontwikkelde zoals Riv zijn fiets skills heeft ontwikkeld. (Ik heb ook zeker niet de illusie dat dat ooit gaat gebeuren bij mij ?)

 

Alleen op en af stappen is nog wat lastig. Maar nu leren we hem dat hij zijn fiets tegen de muur kan parkeren en dan kan afstappen. Heel af en toe probeert hij het om zo op te stappen. Heel schattig om te zien hoe hij dat kleine beentje zo snel er over heen gooit. En heerlijk om dat zijn grote trotse glimlach te zien.

 

Meer Lezen ?

Lees hier meer van mijn andere blogs: Voorlezen, Kleine Picasso, Nieuwe Schoenen, Samen Douchen, Buik slapen, Verlof is voorbij

  

Deze blog over Loopfiets is geschreven door Miranda van miss_miran  . 
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan.