|  
  Over ons  
  |
Hardlopen of gewoon lopen

Tip #8 If you can’t run, walk! door | hardlopen op lopen

Hardlopen of toch maar lopen ?

Hey lieve (aanstaande) mama’s!

 

Inmiddels heb ik via deze blogs al best wat tips gedeeld om fit, gezond en leuk door je zwangerschap heen te komen! Hoe verder mijn zwangerschap vordert, hoe minder mobiel ik begin te worden. Ik bedoel: het feit dat je voeten onzichtbaar zijn en je evenwicht soms ver te zoeken lijkt, is niet ideaal als je wat bewegen wilt. En ook als je net bevallen bent, kan sporten te belastend zijn voor je lichaam…

 

Tip #8: ‘If you can’t run, walk!’

Hardlopen is mijn grote passie, maar daar ben ik al even geleden mee gestopt. Omdat ik flinke heimwee kreeg naar mijn mooie Brooks, ben ik ze maar voor andere activiteiten gaan gebruiken. Namelijk voor heerlijke wandeltochten. Nu ik verlof heb, probeer ik iedere dag even een uurtje te wandelen. Goed voor mijn conditie en goed voor mijn lichaam. Ik ben even lekker in beweging in de buitenlucht, waardoor ik het gevoel heb dat ik nog lekker bezig ben!

 

Ik kan ook niet wachten om straks met mijn kleine mannetje in de draagzak of in de wandelwagen lekker te gaan wandelen, hopelijk laat het weer in november en december dat een beetje toe! Wandelen is in ieder geval een erg fijne manier van beweging, als andere manieren lastiger worden. Het kan (bijna) overal en je hebt er verder niets voor nodig. Daarnaast kan je zelf bepalen hoe ver en hoe lang je wandelt.

 

En een wandeltip voor alle vrouwen met een dansende baby op hun blaas: in de app ‘Hoge Nood’ kan je kijken waar het dichtstbijzijnde openbaar toilet is 😉 Ik heb er toch al meerdere malen gebruik van moeten maken haha!

 

Liefs Petra

Instagram: @petraruns.nl

www.petraruns.nl

 

Lees hier meer van mijn andere blogs: smashcake, eerste keer kapper, buitenkind

Liefs Petra
@petraruns.nl
Blog: www.petraruns.nl 

 

Deze blog over hardlopen of lopen is geschreven door  Petra.  – @petraruns
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.