Social moms Januari Grietje 1

Even voorstellen door @memvannienke

SOCIAL MOM POST door Grietje @memvannienke

Even voorstellen. Al zoveel berichtjes mogen posten en nog zo weinig over mijzelf verteld. Daar gaan we nu verandering in brengen!

Laten we er voor de gezelligheid een “5 facts about me “ voorstelrondje van maken. Here we go!

1. Ik ben een geboren en getogen Friezin die nu een heerlijke woonplek in Noord-Holland heeft gevonden. Hier woon ik nu samen met mijn man, Nienke en onze bejaarde maine-coon Sterre. Huisje, boompje, beestje, #baby.

2. Dat stukje Friesland heb ik natuurlijk wel meegenomen en wordt thuis ook volop gebruikt. Zo wordt ik #mem ipv #mama genoemd en vliegen de “túten” je thuis om de oren.

3. Ik ben altijd met muziek bezig en zing en speel dan ook bij de plaatselijke musicalvereniging en de fanfare. Ik ben in mijn 6e levensjaar begonnen met de eerste muzieklessen en mag dus trots vertellen dat dit nu al 20 jaar een belangrijk onderdeel van mijn leven is.

4. Ik vind het HEERLIJK om samen met Nienke lekker te knutselen. En dat kan variëren van stickertjes plakken tot de hele verfmikmak uit de kasten trekken. Ik haal hiervoor veel inspiratie uit mijn werk als Onderwijsassistent.

5. Ik zie het #moederschap als de grootste, bijzonderste en meest liefdevolle uitdaging die ik al bijna 1,5 met veel liefde elke dag weer aanga. Elke onzekerheid en elke twijfel wordt weer goedgemaakt door de mega hoeveelheid liefde die ik elke dag van mijn prachtige gezinnetje mag ontvangen! Geniet van de kleine dingen, van juist die kleine dingen kunnen heel groots zijn. Wat zouden jullie graag nog meer over mij willen weten?

Liefs Grietje @memvannienke