|  
  Over ons  
  |
Voorstelblog

Even voorstellen door @Mama-Ri

Even Voorstellen… Via deze weg wil ik een stukje vertellen over wie ik was, wie ik ben en wat mij zoal beweegt. En met ‘bewegen’ bedoel ik dan niet de wandelingen naar het koffiezetapparaat.

Ik heet Rianne en mijn vriend heet Lars. Rianne is geboren in 1989, Lars, de jonge god in 1990. Mijn jeugd, kort samengevat, erg rommelig. Op mijn 20e verliet ik het moederlijk huis en ging ik samenwonen met mijn toenmalige vriend. Ik volgde de opleiding SPW4 en liep stage bij mijn huidige werkgever in een woonzorgcentrum voor ouderen. De beëindiging van mijn vorige relatie verliep, ook dat vat ik heel graag kort samen, rommelig. In een recessie wordt de afhandeling van een koophuis met je ex een enorm blok aan je been.

Gelukkig hebben wij en kleurrijk sprankeltje positiviteit in huis, een kleine clown met vleugels. Een Lori die we vanaf een week of 5 met de hand hebben grootgebracht en die dus zo tam is als wat. Toen Lars en ik al deze ellende achter ons konden laten, hebben wij samen een huis gekocht en je voelt hem al aankomen, we kregen een kind. Nou die kregen we niet hoor. We kregen vooral heel veel vragen. Super leuke vragen als zwanger worden niet vanzelf gaat, als je meerdere keren per week in het ziekenhuis komt en strak staat van de hormonen. Gelukkig is alle moeite niet voor niets geweest. Toen ik er HE-LE-MAAL doorheen zat, toen Lars mij ziek heeft moeten melden omdat ik geen zinnig woord meer uit kon brengen, toen was ik opeens #zwanger. Het sprookje waar mensen mij moed mee probeerden in te praten, werd ons eigen sprookje! De zwangerschap verliep vlekkeloos, soms met een beetje maagzuur, maar ik kan me vervelendere kwaaltjes voorstellen. Ook al durfde ik de eerste periode helemaal niets te geloven van die positiviteit, we kijken terug op een fijne #zwangerschap.

Eind 2017 is onze dochter geboren. Eigenlijk is dit wel het punt waar we nu staan.

Ik noem mezelf Mama-Ri, je moet iets verzinnen en ik schrijf over #ouderschap in de breedste zin van het woord.

Lees meer.

Lees hier meer van mijn andere blogs: Een fris nieuwjaar,  onzichtbaar verdriet, als het beestje maar een naam heeft

 

Deze blog over het meisje met vleugels is geschreven door Rianne van Mamari
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.