De schommelstoel door Grietje @memvannienke

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van @memevannienke, zij schrijft haar hersenspinsels en ervaringen over het moederschap & kinderen.

De schommelstel door Grietje @memvannienke

 

De schommelstoel Een van mijn favoriete plekjes in de kinderkamer is de hoek met mijn prachtige, witte schommelstoel. In een kamertje ruikend naar zwitsal heb ik hier tijdens mijn zwangerschap regelmatig in weg zitten dromen over hoe het nou zou zijn om samen met mijn kleine wondertje in deze stoel te zitten. Toen ik in Oktober 2018 mem werd van onze prachtige dochter Nienke, kon ik niet wachten om mijn favoriete plekje met haar te delen. Lekker samen kroelen in de stoel tijdens de nachtvoedingen of gewoon rustig troostend zitten als ze overstuur was door die vervelende darmkrampjes. Het zachte gewiebel van zo’n ouderwetse schommelstoel heeft gewoon iets. Ik word er zelf heerlijk rustig van, en het geeft een bepaald knus sfeertje aan de kinderkamer. Nu Nienke inmiddels 10 maanden is en dus geen nachtvoedingen meer nodig heeft, gebruiken we de stoel vooral om lekker samen een boekje in te lezen of om gewoon leuk op en mee te spelen. Ongeacht hoe hij nu wordt wordt gebruikt, voor mij blijft de schommelstoel het fijnste plekje in de kinderkamer.

Liefs, Grietje @memvannienke ūüĆł