Borstvoeding door @miss_miran

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van Miranda, zij deelt wekelijks haar ervaringen over het moederschap. Miranda is moeder van een zoontje Riv.

 

SOCIAL MOM POST door Miranda @miss_miran

Borstvoeding: Toen ik nog zwanger was leek het me heel fijn om borstvoeding te geven. Ik heb het nieuwe borstvoeding boek van Stefan Kleintjes gelezen dus ik was best goed voorbereid.  Ik had een hele goede bevalling en toen Riv een tijd op mijn borst lag begon hij te happen naar mijn tepel, wauw heel bijzonder vond ik dat. En eerlijk gezegd voelde het niet geheel pijnloos maar dat maakte me niks uit. Riv is 3 weken te vroeg geboren en hij was dus nog niet heel groot. Als hij een paar minuten had gedronken moest hij daar eerst weer van bijkomen door een slaapje. De eerste dagen was is dus ook de hele dag aan het voeden. Heerlijk al die knuffel momentjes en Riv is ons eerste kindje dus ik kon de hele dag lekker met hem bezig zijn. Inmiddels is Riv 11 maanden oud en geef ik nog 3 keer op een dag een voeding.  Weinig van mijn vriendinnen geven borstvoeding allemaal om een andere reden. Voor mij gevoel geven er dus ook minder moeders borstvoeding.