|  
  Over ons  
  |
badderen met je kindje baddertijd badeend

Baddertijd deel 1 door Rianne @mama-ri

Wij werken samen met verschillende gastbloggers, niet specifiek over onze artikelen maar over zwangerschap, uitjes met kids, tips & tricks etc. Deze blogs zijn ook te lezen op onze social media kanalen. 

Onderstaand een blog van Rianne @Mama-Ri, zij schrijft haar hersenspinsels en ervaringen over het moederschap & kinderen.

Baddertijd deel 1

De eerste keer je ieniemini baby’tje in bad doen. Echt zo’n moment waar volgens mij zelfs de ouders van vóór het digitale tijdperk foto’s van hebben. Het leek zo simpel, totdat ik het ook werkelijk voor het eerst ging doen. Op het laten vollopen van het badje en het uitkleden van mijn dochter na, had ik werkelijk geen idee waar ik moest beginnen. Godzijdank was daar onze steun en toeverlaat, onze geweldige kraamverzorgende Jane. Binnen no-time leerde zij ons een makkelijke greep om onze dochter comfortabel vast te houden, trucjes om de temperatuur te checken en om haar zo snel mogelijk weer in warme kleertjes te hijsen.

Maar toch, ondanks alle praktische adviezen om je kindje zo comfortabel mogelijk te badderen in zo’n standaard babybadje, ben ik enorm blij dat wij een groot bad hebben. Tijd voor baddertijd!

Ik citeer een alinea uit een van mijn eerdere blogs:

Toen wij 3 jaar geleden in ons huis kwamen wonen, was mijn enige échte voorwaarde dat we de badkamer er van top tot teen uit zouden slopen. En zo geschiede… Die vreselijke, gestucte, paarse muren, werden betegeld. Alles wat er in stond, werd met bruut geweld verwijderd en triomfantelijk uit het raam gegooid. De douchekabine van 1,50 bij 1,50 meter werd vervangen door een hoekbad. Een 2-persoons hoekbad met ingebouwde muziek, verlichting, jets en bubbels. Zo’n bad waarbij iedereen je voor gek verklaard, maar het eigenlijk te chill voor woorden is.

Het super-de-luxe bad waar onze dochter, ongepland, bijna in geboren is. Ik kan je vertellen: die jets in mijn rug tijdens een weeënstorm waren de aankoopprijs al waard. Maar ook het bad waar we vrij snel na haar geboorte, meerdere keren per week, heerlijk samen in vertoefden. Even lekker bijkomen van de dag terwijl zij prinsheerlijk op een opblaasbaar bad matrasje in de rondte dobberde. En later in haar interactieve badzitje zat te spetteren. Die momenten waren goud waard. En die momenten zijn nu, met een peuter van bijna twee nog steeds goud waard, maar dan nét even op een andere manier.

 

Lees hier ook het verhaal van een fris nieuwjaar.

Mama-Ri schrijft (met een grote knipoog) over het ouderschap en is te volgen op Facebook: Mama-Ri, Instagram: @mama.ri89 en op www.Mama-Ri.blog. 

 

Lees hier meer van mijn andere blogs: Een fris nieuwjaar,  onzichtbaar verdriet, als het beestje maar een naam heeft

 

Deze blog over baddertijd deel 1 is geschreven door Rianne van Mama Ri
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.