|  
  Over ons  
  |
Alcohol Wipes schoonmaakwipes

Product: Alcohol Wipes

Alcohol Wipes, hoe deed ik het zonder?

Wat ik nogal bizar vond tijdens het zwanger zijn en moeder worden, was dat ik, nota bene zelf, een heel scala aan producten mijn huis in begon te slepen, die ik ervoor blijkbaar nooit op hun ware waarde geschat leek hebben… Zoiets als poetsdoekjes, alcoholdoekjes, Alcohol Wipes of schoonmaakwipes, bijvoorbeeld. Ik had ze, buiten mijn werk in de kinderopvang om, nooit bij de hand gehad. Laat staan dat ik ze thuis, overal en nergens had liggen.

Maar met de (verwachte) komst van een schoon, puur, vers mini-mens kwam daar, op dubieuze wijze, spontaan verandering in. ’t Zal hormonaal gestuurd zijn geweest, kan haast niet anders. Want ik herkende mezelf totaal niet in de ‘ontsmettende-schoonmaakster’ die ik toch echt nu soms was geworden. ’t Is zo’n item dat mijn huis en leven in is geslopen en waarvan ik me sindsdien zo vaak heb afgevraagd…”Hoe deed ik het leven toch zonder?” (met een knipoog uiteraard, maar toch…)

 

Ik gebruik ze voor álles

Alcohol Wipes: ik gebruik ze voor alles. En dan bedoel ik ook echt (bijna) alles in en rondom mijn huis. Dat is niet minder geworden in de loop der jaren. Al zou dat, zeker gezien mijn haat-liefde-verhouding met schoonmaken wel logisch zijn geweest. Er staat een pot boven, er staan er een paar beneden, ik heb ze bij het toilet en in de auto liggen ze ergens op of onder de passagiersstoel. (Waar sowieso altijd van alles ligt wat er bij nette, opgeruimde, mensen waarschijnlijk niet ligt. Maar waar ik prima om rij van A naar B, dus ik stoor ik me er niet aan.)

De Alcohol Wipes Poetsdoekjes zijn life-savers voor moeders zoals ik…

 

Net-niet-nette-moeder

Moeders die hun kind met een appelstroop-boterham, af en toe, wél van tafel laten ontsnappen. En moeders die vingerverven met hun kind leuk vinden, maar altijd nét te laat, bedenken dat die mini-vingers naast het papier rustig verder een streep van kleur en vrolijkheid trekken. Moeders die een klink vastgrijpen in huis en zich afvragen wat er in vredesnaam zo plakt aan hun vingers, weet je wel…

Zo’n net-niet-nette-moeder ben ik nou eenmaal.

Dus ik grijp regelmatig naar een doekje. Dat werkt. En door zo’n wonderlapje weet ik dan dat datgene wat er zat, al dan niet virus of bacterieel gerelateerd, verdwenen is.

Gemak dient de mens. En gemak dient deze moeder.

Ik word er blij van en dat heeft weer z’n weerslag op de twee liefsten hier thuis.

Zij die hier in huis vooral de kruimels en vlekken weten te maken, maar zelden zélf naar zo’n doekje grijpen…Daar zou ik eens aan moeten werken, misschien. Een volgende keer. Zo’n keer wanneer ik zelf weer eens geen zin heb in poetsen, maar er wel een smeerkaasvinger of appelstroopmond nét te dicht langs mijn deuren is gegaan.

 

Tot de volgende keer,

Liefs, Siska

Lees meer.

Lees hier meer van mijn andere blogs: Voorstellen

Deze blog over “product Alcohol Swipe” is geschreven door Siska Tromp van @siskatromp
Heb jij ook een super leuk verhaal of review die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.