|  
  Over ons  
  |

Tommee Tippee is een internationaal erkende producent van hoogwaardige babyartikelen, inclusief babyflessen en borstpompen. Tommee Tippee is het nummer een merk van baby voedingsaccesoires in Engeland en één van de topmerken van baby producten en accessoires over de gehele markt. Tommee Tippee is een van de meest herkenbare en vertrouwde merken op babygebied, geliefd bij baby’s en aanbevolen door vele ouders.

Closer to Nature

Baby’s zijn het gelukkigst als alles werkt zoals moeder natuur het heeft bedoeld. Dat geldt vooral voor het voeden. Daarom ontwikkelden we de bekroonde Closer to Nature-reeks, een uniek assortiment flessen en voedingsproducten met de extra brede Closer to Nature speen om de natuurlijke vorm en beweging van de borst na te bootsen, net als in het echt!

Explora tableware

Explora is een fantastisch assortiment eet- en drinkartikelen dat is afgestemd op de continue ontwikkeling en vorderingen van uw kind. Het is een op fasen gebaseerde reeks voedingsproducten die de naadloze overgang van de eerste drinkpogingen tot zelfstandig eten en drinken bevordert. Het Explora-assortiment met onze geavanceerde technologie, Advance-Flo, maakt het leren drinken een stuk eenvoudiger, zonder morsen of lekken wat vaak met traditionele drinkbekers het geval is. Alle Explora drinkbekers, tafelbenodigdheden en voedingsproducten zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes in elke ontwikkelingsfase. Alle Explora-producten zijn 100% bpa-vrij voor een optimaal veilig gebruik.

Sangenic

Alleen Tommee Tippee Sangenic biedt een complete reeks nappy wrappers voor de beste, meest hygiënische en handigste wegwerpoplossing voor vieze luiers. Onze Sangenic nappy wrapper is méér dan alleen een luieremmer; vieze luiers worden afzonderlijk verpakt in antibacteriële folie met behulp van een uniek draaisluitingssysteem om bacteriën en onaangename geurtjes geen kans te geven. Welke Sangenic nappy wrapper u ook kiest, Tommee Tippee wegwerpsysteem maakt snel en hygiënisch korte metten met iedere vieze luier; véél handiger dan steeds iedere luier buiten in de vuilnisbak te moeten gooien!