|  
  Over ons  
  |
Universeel snackbakje.fw

Universeel snackbakje van A3 Baby & Kids

SOCIAL MOM POST door Rianne van Mama-ri.blog

Universeel snackbakje.

Al een tijdje hebben wij het universele snackbakje van A3 Baby&Kids in gebruik en eigenlijk is hij niet meer uit ons huishouden weg te denken.
Tijdens langere autoritten gaat hij mee in de auto en nu het betere weer er weer aan gaat komen, staan er ook weer langere wandelingen en fietstochtjes op het programma.

Wat enorm fijn dat deze snackbakjes-en-bekerhouder onder allerlei verschillende omstandigheden met ons mee kan op avontuur.

De eerste keer installeren was voor mij, net als de meeste dingen die ik voor het eerst doe, even goochelen.

Waarom zou je ook naar de gebruiksaanwijzing kijken als je zelf wat aan de knoppen kan draaien en drukken om er achter te komen hoe je de houder bevestigt.

Eigenlijk spreekt het allemaal voor zich. De ‘klem’ draai je simpelweg los en vast d.m.v. de groene draaiknop, waarna je de klem om bijvoorbeeld de kinderwagen of autostoel schuift.
Universeel als de houder is, past het smallere gedeelte op smallere oppervlakken en het bredere deel op de bredere delen van bijvoorbeeld een autostoel, fiets, buggy of kinderwagen.

Vastzetten:

Als de houder na het vastzetten in een nogal onmogelijke hoek komt te staan, kun je deze in de juiste houding draaien door de andere groene knop in te drukken.

Wat is ook als een groot pluspunt zie, is het bijgeleverde snackbakje met flexibele deksel met daarop de grappige print van een limoen.

Ook al zou er niet eens iets te eten in het bakje zitten, onze dochter vindt het al grappig om hier haar hand in te steken, te roepen dat haar hand weg is, om hem er vervolgens weer uit te toveren.

Nog een pluspunt: de houder bestaat uit twee delen. Dus niet alleen een bekerhouder, maar twee compartimenten.

Zo kan je dus de beker van je kleintje met daarnaast een bakje fruit (lees: je eigen koffie) makkelijk vervoeren. En hij is nog makkelijk schoon te maken ook!

Mama-Ri schrijft blogs (met een grote knipoog) over het ouderschap in de breedste zin van het woord en is te volgen op Facebook: Mama-Ri en op www.Mama-Ri.blog.

 

Lees hier meer van mijn andere blogs: Een fris nieuwjaar,  onzichtbaar verdriet, als het beestje maar een naam heeft

 

Deze blog over het verdriet is geschreven door Rianne van Mama-Ri
Heb jij ook een super leuk verhaal die je graag met ons wilt delen ?
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, goede schrijvers die een blog voor ons willen maken.
Ook zijn wij op zoek naar ouders die product reviews en/of vlogs willen opnemen voor ons.
Wij waarderen dit soort inspanning enorm en hebben daar een leuke actie / presentje tegenover staan. 

Meer weten of aanmelden ? stuur ons een mail naar info@a3babykids.com t.a.v. marketing.