|  
  Over ons  
  |

A3 Baby & Kids is 1 van onze eigen merken. A3 Baby & Kids bevat o.a. een grote collectie autoaccessoires, kinderwagenaccessoires & traphekken.

Functioneel, handig en veilig als het om traphekken gaat. Niet voor niks zijn 2 van A3 Baby & Kids traphekken als testwinnaar uitgeroepen door de Consumentenbond in 2018!

Auto accessoires

Onderweg in de auto met je baby of peuter. Functionele stoelbeschermers, handige autospiegels zodat je onderweg je kleintje in het oog kunt houden of een organizer met venster voor een tablet zodat de reis wat rustiger verloopt.

Kinderwagen & buggy accessoires A3 Baby & Kids

Verschillende artikelen voor de buggy of kinderwagen. Zoals een handige kinderwagenhaken die je met klittenband aan je buggy of kinderwagen bevestigd, alles gemaakt van sterk aluminium. Geen rommel en van losse producten met dispenser luierzakjes. En wat dacht u van een handig kinderwagenslot voor als je bv bij het zwembad je dure kinderwagen bij het poortje moet laten staan.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben o.a. een uitgebreide collectie traphekken. Tevens hebben wij een handig bedhek, wat voorkomt dat je kindje uit zijn of haar bed kan vallen.

Niet voor niks zijn 2 van onze traphekken in 2018, in de test van de Consumentenbond, als testwinnaar uit de bus gekomen!

Ons traphek Safetydoor is bekroond als “best getest”. En ons metalen traphek Oslo is als “beste koop” bekroond.

Verzorging

Handige artikelen te gebruiken in en om het bad. Alles gemaakt van kwalitatief goed  materiaal. Bij artikelen kunt u denken aan een badring, magnetronsterilisator tot een thermosfles zodat je onderweg altijd een fles klaar kunt maken. Laat niets aan het toeval over en kies voor het beste.

Extra tip

Bekijk ook eens de webshop van Love to dream NL voor de leukste inbaker slaapzakken. Ook de webshop van Soozly is de moeite waard wanneer je op zoek bent naar een heerlijke warmtekruik.