A3 Baby & Kids is 1 van onze eigen merken en bevat o.a. een grote collectie autoaccessoires, kinderwagenaccessoires & traphekken.

Functioneel, handig en veilig als het om traphekken gaat, niet voor niks zijn 2 van onze traphekken als testwinnaar uitgeroepen door de Consumentenbond in 2018!

Auto accessoires

Onderweg in de auto met je baby of peuter. Functionele stoelbeschermers, handige autospiegels zodat je onderweg je kleintje in het oog kunt houden of een organizer met venster voor een tablet zodat de reis wat rustiger verloopt.

Kinderwagen & buggy accessoires

Verschillende artikelen voor de buggy of kinderwagen: handige kinderwagenhaken die je met klittenband aan je buggy of kinderwagen bevestigd, gemaakt van sterk aluminium of een handig kinderwagenslot voor als je bv bij het zwembad je dure kinderwagen bij het poortje moet laten staan.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij hebben o.a. een uitgebreide collectie traphekken en een handig bedhek wat voorkotm dat je kindje uit zijn of haar bed kan vallen.

Niet voor niks zijn 2 van onze traphekken in 2018 in de test van de Consumentenbond als testwinnaar uit de bus gekomen! Ons traphek Safetydoor is bekroond als “best getest” en ons metalen traphek Oslo is als “beste koop” bekroond.

Verzorging

Handige artikelen van badring, magnetronsterilisator tot een thermosfles zodat je onderweg altijd een fles klaar kunt maken.